Fiberoptisk lys calco as logo

Adresse

Akland 35, 4950 Risør

Fiberoptisk stjernehimmel

Vi bruker lys som et virkemiddel til å imponere og skille deg ut fra mengden.

Stjernehimmel

I dag er fiberoptikk førstevalget til lysdesignere for å simulere en stjernefylt nattehimmel i taket. Fra produksjonshallen vår i Risør lager og tilpasser vi fiberoptiske stjernehimmelsett for både profesjonelle og gjør-det-selv installasjoner.

Fiberoptisk stjernehimmel blir ofte brukt til å skape en dramatisk effekt i teatre, restauranter, nattklubber, hoteller, kjøpesenter, konserter, spa og bassengområder. I private hjem er det ofte barnerom, badstue eller bad.

Våre salgsingeniører veileder deg gjerne gjennom design, utvalg av produkter og installasjon av ditt stjernehimmelprosjekt. Vi kan tilby løsninger til nesten alle typer prosjekter.

Med et stjernehimmelsett fra oss kan du forvente enkel montering, lite vedlikehold og produkter av høyeste kvalitet. Les mer om fiberoptisk lys HER, eller ta kontakt for å diskutere prosjektet eller ideen din i dybden.

Fiberoptiske kabler

Verdt å vite

Så lenge lysgiveren er tilgjengelig kan fiberen være hvor som helst. Oppe i et høyt tak, støpes permanent inn i et betonggulv eller -vegg eller bygges inn i en trapp for å lyse opp stigerør eller trinn.

Fiberoptisk stjernehimmel over basseng
Stjernehimmel på barnerom
Stjernehimmel på spa

Montering

Hvordan stjernehimmelen skal monteres er forskjellig fra prosjekt til prosjekt. Men grunnprinsippet er det samme.

  1. Monter lysgiveren på et tilgjengelig sted med god ventilasjon. Påse at alle kabler har litt slingringsmonn.
  2. Bor hull i taket, og arbeid fra over taket. HUSK: Fjern eventuell isolasjon først. Dette legger du tilbake når monteringen er ferdig.
  3. Tre fiberen gjennom hullene og la flere centimeter stikke på utsiden. Fest fiberen på plass med tykt lim og la limet tørke.
  4. Klipp fibrene (la minst 5mm være igjen, slik at de enkelt kan klippes igjen neste gang du maler taket).
  5. Kveil opp overflødig kabel om nødvendig.

Klikk her for å se detaljert forklaring med illustrasjon.

Om oss

Vi designer og produserer fiberoptiske anlegg i Risør og har et stort utvalg av LED og fiberoptisk belysning. Med over 30 års erfaring i lysbransjen har vi kompetansen til å hjelpe deg med store og små prosjekter.

Åpningstider

Mandag: 08:00 – 16:00

Tirsdag: 08:00 – 16:00

Onsdag: 08:00 – 16:00

Torsdag: 08:00 – 16:00

Fredag: 08:00 – 16:00


Kontakt oss


Akland 35, 4950 Risør